• Tel. 06-40863510 / 06-27192175
  • E-mail: info@mpglasendesign.nl
Home » Webshop » Kasten en wandmeubels

Kasten, wandmeubels en nachtkastjes

Tv-meubels


Tv-meubel Abel

€ 534,00

Tv-meubel Abel

€ 534,00

Het TV dressoir Abel is een meubelstuk dat jouw ruimte een industriële touch geeft. Het zwarte dressoir bestaat uit twee lades en een open vak. De lades zijn handig om spullen in op te bergen en het open vak voor de decoder of een spelconsole. Het TV dressoir is gemaakt van massief hout en de frame is gemaakt van staal.

Afmetingen
Lengte: 129 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 52 cm

Tv-meubel Ben

€ 554,00

Tv-meubel Ben

€ 554,00

Het TV dressoir Ben is een meubelstuk dat jouw ruimte een industriële touch geeft. Het zwarte dressoir bestaat uit twee lades en een open vak. De lades zijn handig om spullen in op te bergen en het open vak voor de decoder of een spelconsole. Het TV dressoir is gemaakt van massief hout en de frame is gemaakt van staal.

Afmetingen
Lengte: 192 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 44 cm

Wandrekken


Met dit prachtige witte stalen wandrek van MP Glas & Design krijgt jouw woon- of werkruimte een modern karakter doordat het van staal is gemaakt. Het wandrek is geschikt om op te hangen. Leuk voor bijvoorbeeld boeken, planten of decoraties, maar ook handig voor in de keuken om voorraadpotten en specerijenpotjes een mooi plekje te geven. Het wandrek is met de hand gemaakt en daarom van zeer goede kwaliteit. Het rek is afgewerkt met poedercoating finish en wordt geleverd met schroeven om het op te hangen.


Afmetingen
Lengte: 100 cm
Breedte: 20 cm
Hoogte: 160 cm

Het zwarte stalen hangrek van MP Glas & Design is onmisbaar in je interieur. Met dit prachtige wandrek krijgt jouw woon- of werkruimte een modern en indistrueel karakter doordat het van staal is gemaakt. Het wandrek is geschikt om op te hangen. Leuk voor bijvoorbeeld boeken, planten of decoraties, maar ook handig voor in de keuken om voorraadpotten en specerijenpotjes een plekje te geven. Het wandrek is met de hand gemaakt en daarom van zeer goede kwaliteit. Het wandrek is afgewerkt met poedercoating finish en wordt geleverd met schroeven om het op te hangen.

Afmetingen
Lengte: 100 cm
Breedte: 20 cm
Hoogte: 160 cm

Kleur: mat zwart

Dit zwarte stalen wandrek van MP Glas & Design is onmisbaar in je interieur. Met deze prachtige vakkenkast krijgt jouw woon- of werkruimte een modern en indistrueel karakter doordat het van staal is gemaakt. Het wandrek is geschikt om op te hangen of kan als kast tegen de muur aangezet te worden. Ook kan het rek als open roomdivider dienen die veel licht doorlaat en uw ruimte niet verkleint. Bovendien is het massieve wandrek met de hand gemaakt en daarom van zeer goede kwaliteit. Het wandrek is afgewerkt met poedercoating finish en wordt geleverd met schroeven om het op te hangen.

Afmetingen
Lengte: 261,5 cm
Breedte: 14 cm
Hoogte: 153 cm

Kleur: mat zwart

Stalen wandrek

€ 390,00

Stalen wandrek

€ 390,00

Dankzij dit zwarte, stalen wandrek van MP Glas & Design krijgt jouw woon- of werkruimte een modern en indistrueel karakter. Het hangrek heeft drie legplankjes om je spullen op te plaatsen. Leuk voor bijvoorbeeld boeken of decoraties, maar ook handig voor in de keuken voor kopjes of voorraadpotten. Het rek is met de hand gemaakt en daarom van zeer goede kwaliteit. Ook is het wandrek afgewerkt met poedercoating finish en wordt geleverd met schroeven om het op te hangen.

Afmetingen
Lengte: 100 cm
Breedte: 29 cm
Hoogte: 64 cm

Kleur: mat zwart

Kasten


De zwarte stalen wandkast van MP Glas & Design voegt veel toe aan je interieur. Met deze prachtige wandkast krijgt jouw woon- of werkruimte namelijk een modern en indistrueel karakter doordat de kast van staal is gemaakt. De wandkast kan bijvoorbeeld als boekenkast dienen of om decoratie en planten op te plaatsen. Bovendien is de massieve wandkast met de hand gemaakt en daarom van zeer goede kwaliteit. De wandkast is afgewerkt met poedercoating finish.

Afmetingen
Lengte: 98 cm
Breedte: 35 cm
Hoogte: 231 cm

Kleur: mat zwart

Vakkenkast Joy

€ 1.024,00

Vakkenkast Joy

€ 1.024,00

Het dressoir Joy is een meubelstuk dat jouw ruimte een industriële touch geeft. Het dressoir bestaat uit open vakken in verschillende groottes en twee lades onderaan de kast. De plankjes zijn handig om bijvoorbeeld boeken of decoratie op te plaatsen en de lades om wat kleine spullen in op te bergen. Het dressoir is gemaakt van teak hout en de frame is gemaakt van staal.

Afmetingen

Lengte: 110 cm
Breedte: 35 cm
Hoogte: 180 cm

Dressoir Yane

€ 895,00

Dressoir Yane

€ 895,00

Het Yade dressoir is een meubelstuk dat jouw ruimte een industriële touch geeft. Het dressoir bestaat uit open vakken in verschillende groottes. De plankjes zijn handig om bijvoorbeeld boeken of decoratie op te plaatsen. Het dressoir is gemaakt van teak hout.

Afmetingen

Lengte: 180 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 90 cm

Nachtkastjes


Het mooie, zwarte nachtkastje Hannah zal voor een industriële touch zorgen in je slaapkamer. Het nachtkastje is gemaakt van massief hout en de frame is gemaakt van zwart metaal.

Afmetingen
Lengte: 46 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 68 cm

Nick nachtkastje

€ 374,00

Nick nachtkastje

€ 374,00

Het nachtkastje Nick zal voor een industriële touch zorgen in je slaapkamer. Het nachtkastje is gemaakt van massief hout, namelijk erosie: een mix van oud hout. Daarbij is het hout licht geborsteld voor een rustieke look en de lades en de frame zijn van zwart metaal.

Afmetingen
Lengte: 46 cm
Breedte: 40 cm
Hoogte: 68 cm

Wandplanken


Otto wandplank

€ 90,00

Otto wandplank

€ 90,00

De wandplank Otto is geschikt voor elke ruimte in uw interieur. Het heeft een industrieel karakter door het zwarte massieve hout. De wandplank kan als boekenplank gebruikt worden, maar ook voor decoraties en is zelfs leuk voor in de keuken om de voorraadpotten een mooi plekje te geven. De wandplank wordt geleverd met schroeven om de plank op te hangen.

Afmetingen
Lengte: 80 cm

Breedte: 20 cm
Hoogte: 8 cm

 

EAN Code: 8719327382479