Verlichting

Met de moderne verlichting van MP Glas & Design haalt u licht én sfeer in huis. Wij hebben passie voor glas en interieur en dat is te zien! Onze producten zijn stuk voor stuk op ambachtelijke wijze vervaardigd en geven uw interieur een strak, eigentijds en industrieel uiterlijk. We hebben enkele lampen op voorraad. Deze vindt u in onze webshop. Bovendien kunnen wij verlichting op maat voor u maken. Zo heeft u altijd de juiste lampen!

Het belang van de juiste lampen

Verlichting is een van de vele aspecten die een inrichting compleet en persoonlijk maken. Veel mensen staan echter niet stil bij het belang van de juiste verlichting kiezen. In tegenstelling tot bij meubels en woonaccessoires, wordt er van lampen vaak gedacht dat het slechts gaat om het licht dat ze met zich meebrengen – en dat is toch waar het om draait? Maar niets is minder waar! Het uiterlijk en de plaatsing van een lamp zijn ontzettend sfeerbepalend. Kies daarom voor moderne verlichting die goed past bij uw huidige interieur en uw eigen smaak. Op die manier geniet u er het meest van.

Ambiance in iedere ruimte

Bij MP Glas & Design hebben we allerlei soorten verlichting voor elke kamer. Van moderne hanglampen tot industriële vloerlampen voor de woonkamer of voor buiten. En omdat al onze moderne lampen design lampen zijn, zullen ze een echte blikvanger in uw interieur zijn en ook nog eens lang met u meegaan. Daarbij beschikken wij over een eigen werkplaats en gaan wij graag voor u aan de slag om een moderne lamp op maat te maken.

 

Een moderne staande vloerlamp, verlichting voor boven de eettafel en nog veel meer: MP Glas & Design heeft het voor u. Kom eens rondneuzen in ons aanbod dat u in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn aantreft of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken. U bereikt ons via 06-27192175 of het online contactformulier