Stalen wanden

Naast onze stalen deuren, maken wij ook diverse stalen wanden in verschillende maten. Denk aan stalen glaswanden, kantoorruimtes en veranda's. Met stalen wanden in combinatie met glas creëert u extra ruimte en licht in uw woning of kantoor. Daarbij vallen stalen glaswanden op en zorgen voor een chique of juist industriële uitstraling. Wat belangrijk is, is dat al onze glazen wanden van veiligheidsglas zijn gemaakt.

Badkamer

Onze stalen wanden en deuren zijn ook geschikt voor de badkamer. Zo kunt u denken aan een stalen douchewand of stalen schuifdeuren met zijpanelen. Dankzij de hoge kwaliteit poedercoating die wij toepassen hoeft u niet bang te zijn voor roest. Met een stalen douchewand of badkamerdeur kunt u alle kanten op. Van helder glas tot mat glas en figuurglas. Uiteraard worden al onze stalen wanden volledig naar wens en op maat geproduceerd.

 

Een modern karakter geven aan uw woon- of werkruimte met behulp van stalen wanden? Kom eens rondneuzen in ons aanbod dat u in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn aantreft of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken. U bereikt ons via 06-27192175 of het online contactformulier.