Een stalen binnendeur met glas op maat

Onze deuren komen uit eigen werkplaats en worden op maat gemaakt. Echter hebben we enkele modellen op voorraad. Deze vindt u in onze webshop. Kiest u voor een stalen deur met glas van MP Glas & Design, dan profiteert u van extra hoge kwaliteit. Al onze producten zijn namelijk ambachtelijk vervaardigd door onze vakmensen, die een passie voor glas, hout en staal hebben. Onze deuren zijn:

  • met de hand gemaakt
  • mat-zwart gepoedercoat met RAL 9005 – een tijdloos en oersterk verfsysteem
  • voorzien van veiligheidsglas
  • beschikbaar met stalen zijpanelen 

 

Ook zijn er veel mogelijkheden wat betreft het soort glas van helder glas tot mat glas en figuurglas en bieden wij drie soorten stalen deuren aan:

  • scharnierdeuren, met een bijbehorend stalen kozijn
  • schuifdeuren met open- of gesloten rails
  • taatsdeuren: Deze hebben alleen boven en onder een draaipunt en draaien verder geheel vrij van de wanden. Ze kunnen zowel links- als rechtsom draaien. Ook zit het onderste draaipunt niet in de vloer, maar is onder tegen de muur bevestigd. Dit betekent dat er geen risico is voor beschadiging van vloerverwarmingsleidingen en dergelijken. Ook hebben onze taats- en schuifdeuren geen kozijn nodig.

 

Wij zijn gevestigd aan de Energieweg 57 in Alphen aan den Rijn. Op deze locatie beschikken wij over een eigen werkplaats waar diverse van onze producten voor u staan uitgestald. Kom eens langs en neem rustig een kijkje om te zien of u hier kunt vinden wat u zoekt. Is dit toch net niet het geval? Doe dan een beroep op onze expertise voor een product op maat. In onze werkplaats gaan we met alle genoegen aan de slag om een glazen deur met staal op maat voor u te maken. U heeft de keuze uit allerlei soorten en maten glas. Zo zetten wij altijd een resultaat naar uw wensen neer. Uw smaak is bepalend! Bel naar 06-27192175 om de mogelijkheden te bespreken of laat hier een bericht achter voor meer informatie.