Een houten tafel voor uw moderne interieur

Kunt u maar nergens die ene ronde houten eettafel vinden? Voldoen de bijzettafels van reguliere winkels niet aan uw eisen? Kortom, heeft u uw droomtafel nog niet gevonden? MP Glas & Design maakt met alle plezier een houten tafel die volledig aansluit bij uw interieurwensen.

Verschillende soorten tafels

De term ‘houten tafel’ is natuurlijk een ontzettend breed begrip. Er zijn per slot van rekening talloze soorten hout en soorten tafels. Van een kleine bijzettafel tot een grote houten eettafel en van ronde houten tafel tot een vierkante, massief houten tafel. Daarom zijn de mogelijkheden bij ons onbeperkt! U kunt bijvoorbeeld een bijzondere eyecatcher in een voor de rest strakke inrichting zetten of juist kiezen voor een tijdloos exemplaar. MP Glas & Design maakt met alle plezier een houten tafel voor u die volledig aansluit bij uw interieurwensen. Wij beschikken over verschillende soorten hout.  Bent u geïnteresseerd in een epoxy tafel? Die maken wij ook! Onze epoxy tafels worden geproduceerd met natuurlijke boomstammen. Een epoxy tafelblad zorgt voor een luxe uitstraling in uw interieur. 

Maatwerk naar wens

Wilt u een houten salontafel of liever een houten eettafel? En wilt u dan een klassieke witte houten eettafel of juist een exemplaar in een andere kleur? U kunt uw wensen gerust aan ons voorleggen. Wij luisteren hier aandachtig naar en kunnen u desgewenst over adviseren. Onze passie ligt niet alleen in glas, maar ook op allerlei andere gebieden van het interieur. Samen komen we ongetwijfeld tot een tafel van hout die helemaal bij uw persoonlijke smaak aansluit.

 

Van een moderne keukentafel tot een ronde houten salontafel: MP Glas & Design heeft het allemaal voor u. En zo niet, dan maken we het voor u op maat in Alphen aan den Rijn! Bel naar 06-27192175 om de mogelijkheden te bespreken of laat hier een bericht achter voor meer informatie.