Kasten en wandmeubels

Uw interieur is net zo individueel als uzelf. Daar horen natuurlijk wel de juiste meubels bij. Met de moderne meubels in van MP Glas & Design bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een fantastisch uiterlijk. En hebben wij uw droommeubel niet in ons reguliere assortiment staan, dan maken we het graag voor u op maat. Ons reguliere assortiment aan wandmeubels vindt u in onze webshop.

Modern meubilair

MP Glas & Design is al meer dan 15 jaar actief in de branche en heeft in die tijd een passie voor glas ontwikkeld. Dat ziet u terug in ons industrieel en modern meubilair. Hierbij ligt onze focus namelijk op kasten en wandmeubels. Met allerlei soorten en maten glas, hout en hoogwaardig staal zetten wij de meest prachtige, moderne en industriële meubels in elkaar. Denk bijvoorbeeld aan houten kasten met wijnrekken, stalen room dividers,  houten boekenkasten, stalen wandrekken, badkamerkastjes en nog veel meer. Geen idee is te gek voor ons. Wij kunnen onze expertise desgewenst inzetten om een wandmeubel of kast op maat voor u te vervaardigen. Dat doen wij in onze eigen werkplaats met het beste materiaal en vanzelfsprekend volledig naar uw wensen. Zo helpen wij u aan een prachtige toevoeging aan uw huidige inrichting.

Maatwerk

Hoewel onze expertise ligt in de moderne wandmeubels en kasten, betekent dit niet dat u niet voor andere moderne meubels bij ons terecht kunt. Laat ons daarom gerust uw wensen weten en wij gaan graag voor u aan de slag. Volledig naar wens en op maat. Bovendien voorzien we u desgewenst van professioneel, persoonlijk advies. Zo komen we altijd tot het beste resultaat.

 

Meer weten over MP Glas & Design en onze producten? Loop eens binnen in onze werkplaats of neem van tevoren even contact met ons op. U bereikt ons via tel. 06-27192175 of het online contactformulier. Wij helpen u graag verder.